Καλλιτεχνικό εργαστήρι

64

Η βιοτεχνία πέτρας του Διονυσίου Κλάδη συνεργάζεται με το εργαστήρι Δια Χειρός του Αναστασίου Ι. Σταμίρη στον Άγιο Δημήτριο Ζακύνθου, παρέχοντας μοναδικές δημιουργίες υψηλής αισθητικής για οποιοδήποτε ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο.
Το καλλιτεχνικό εργαστήρι Δια Χειρός δραστηριοποιείται από το 2005, δημιουργώντας έργα με σύγχρονο και κλασικό χαρακτήρα, με βασικό υλικό την πέτρα Ζακύνθου που είναι δοκιμασμένη στο πέρασμα του χρόνου και άρρηκτα συνδεδεμένη με την πολιτιστική ιστορία του τόπου. Ο δημιουργός Αναστάσιος Ι. Σταμίρης έχει συμμετάσχει με επιτυχία σε ομαδικές εκθέσεις καλλιτεχνών (έκθεση «ΜΑΝΑ», Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου, 1st Art Gathering Zakynthos κ.α.) και τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στο διακρατικό διαγωνισμό V.I.S. (Valorization Indentity Of Stone) το 2014.
Η έκθεση του εργαστηρίου Δια Χειρός βρίσκεται στο 10ο χλμ. Ζακύνθου - Βολιμών, στον Άγιο Δημήτριο Ζακύνθου και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00-21:00 και οποιαδήποτε ημέρα / ώρα κατόπιν ραντεβού (τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977776327 και 26950 61229, e-mail επικοινωνίας: tehnisepetra@gmail.com).
Για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του εργαστηρίου, κλικάρετε εδώ